Client Manager

Tehtävässä

Vastaat sinulle nimetyistä asiakkuuksista, niiden johtamisesta sekä kehittämisestä. Varmistat mediasuunnitteluosaamisellasi, että asiakkaan mediabudjetti käytetään optimaalisella tavalla asiakkaan kasvun kiihdyttämiseksi. Neuvottelet ja teet läheistä yhteistyötä mediayhtiöiden kanssa. Ja mikä tärkeintä, olet asiakkaan suuntaan Foppan tärkein yhteyshenkilö – pidät asiakkuuden lankoja käsissäsi.

Odotamme

Sinulta vahvaa kokemusta markkinointiviestinnästä ja/tai monimediaisesta mediasuunnittelusta, niin digitaalisten kuin perinteistenkin medioiden saralta, mm. tv, radio, printti… Pääsi pysyy kylmänä ennalta arvaamattomissakin tilanteissa ja tartut oma-aloitteisesti asioihin. Valloitat asiakkaan luottamuksen kovalla asiantuntijuudellasi, ja sinulla on intohimo tuloksellista markkinointiviestintää kohtaan. Olet sinut numeroiden kanssa – analysoit sujuvasti kampanjoiden vaikutuksia liiketoiminnan eri mittareihin. Sytyt siitä, että suunnittelemillasi kampanjoilla asiakkaan liiketoiminta lähtee lentoon. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja pystyt kommunikoimaan paitsi suomeksi myös englanniksi.

Tarjoamme

Avainroolin ja uniikit kehitysmahdollisuudet kasvuyhtiössä, joka luo täysin uudenlaista finanssiteknologiaa mainostajille Suomessa ja kansainvälisesti. Avainroolissa pääset vaikuttamaan yrityksemme tulevaisuuteen ja menestykseen. Työsuhde-etuina ovat maailman paras kasvurahoitus-, markkinointi- ja finanssiteknologian ammattilaisista koostuva tiimi sekä dynaaminen ja joustava työkulttuuri. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa, mutta työtehtäviä voit tehdä vapaasti etänä missä haluat.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Elina Heinonen p. 050-595 0007 tai sähköpostitse elina@foppa.fi . Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen elina@foppa.fi vaikka heti.