Elina Heinonen Foppa Oy:n kaupalliseksi johtajaksi

KTM Elina Heinonen on nimitetty Foppa Oy:n kaupalliseksi johtajaksi 3.8.2020 alkaen vastuualueenaan yhtiön myynti- ja markkinointitoiminnot sekä asiakas- ja mediayhtiösuhteet globaalisti.

Heinosella on 20 vuoden kokemus myynnistä, markkinoinnista ja strategisesta mediasuunnittelusta. Aiemmin Heinonen on työskennellyt Carat ja Toinen PHD – mediatoimistoissa sekä viimeiset 5 vuotta myyntijohtajana Sanoma Media Finlandilla.

Foppa Oy on kasvuyritysten markkinoinnin rahoitukseen erikoistunut yhtiö. Yhtiö ostaa mediatilaa mediayhtiöiltä ja muuntaa sen erilaisiksi rahoitusratkaisuiksi kasvuyhtiöille. Yhtiö on perustettu elokuussa 2019 ja sen omistaa toimiva johto sekä joukko suomalaisia yksityissijoittajia.

”Mainonta on merkittävä yritysten kasvun ajuri. Tutkimusten mukaan yksi mainoseuro tuottaa yli 3 euroa, mutta takaisinmaksu on pitkä – jopa kolme vuotta. Pitkä aikajänne tuottaa kassahaasteita erityisesti kasvuyrityksissä, joissa pääomatarpeita on nopeimman kasvun vaiheessa muutenkin riittämiin. On mahtavaa päästä Foppan rahoitusratkaisujen avulla rakentamaan suomalaisista innovaatioista uusia menestysbrändejä”, Heinonen kertoo.

”On hienoa saada Elinan kaltainen markkinoinnin ja median ammattilainen osaksi tiimiä. Nimitys nopeuttaa Foppan omaa kansainvälistymistä, jota useat asiakkaammekin jo odottavat”, yhtiön toimitusjohtaja Antti Kaihlanen summaa.

Lisätiedot:

Antti Kaihlanen, CEO & Co-Founder, +358 40 842 9226, antti@foppa-dev.netapps.fi

Elina Heinonen
Chief Commercial Officer, + 358 50 595 0007, elina@foppa-dev.netapps.fi