Du är i goda händer hos Foppa. Vårt team består av erfarna experter inom marknadsföring och tillväxtfinansiering. Vi vågar tänka stort, djärvt och kreativt.

Antti Kaihlanen

CEO & Co-Founder
+358408429226
Linkedin Mail

Antti Kaihlanen, Foppas grundare och verkställande direktör, har över 20 års erfarenhet inom marknadsföring och tillväxtfinansiering. Innan han grundade Foppa arbetade han som konsult på bl.a. investeringsplattformen Invesdor och som strategichef vid mediebyrågruppen Dentsu Aegis Network.

Antti brinner för tillväxt som nås genom marknadsföring. Han grundade Foppa för att han var frustrerad av mediebudgetar som var alltför små jämfört med företagets tillväxtmål.

På sin fritid gillar Antti att gå på gymmet, spela fotboll och pilla i Excel.

Elina Heinonen

CCO & Co-Founder
+358505950007
Linkedin Mail

Elina Heinonen är en allroundare inom marknadsföring och mediefältet. Hon har över 20 års erfarenhet av mediebyråer och medieföretag som Sanoma, också som marknadsförare. Elina har hjälpt hundratals företag att hitta rätt sätt att marknadsföra sig för att accelerera tillväxten.

Elina anslöt sig till Foppas team direkt efter att bolaget grundades år 2020 som ekonomichef, och därefter har hon lett Foppas kundförvärv och marknadsföring. Elina motiveras av en genuin vilja att hjälpa finska företag att hitta framgång på den globala marknaden med hjälp av bättre marknadsföring och varumärkesarbete.

På vintern hittar du Elina på skidspåret och på sommaren på båten eller stugan.

Foppa,
modern
tillväxtfinansiär
inom marknadsföring, grundades år 2019

Annika Räihä

Head of Clients & Partner
+358503385152
Linkedin Mail

Annika Räihä ansvarar för Foppas kunder. Hon är ett stenhårt proffs inom mediebranschen och en projektledare med 10 års gedigen erfarenhet av mediebyråer och andra företag inom branschen. Hennes uppgift är att planera en perfekt mediemix för Foppas kunder och stöda dem vid genomförandet av marknadsföringen.

Annika motiveras av nära samarbete med kunden och Foppas direkta, resultatinriktade arbetssätt.

Annika gillar att resa, och sin fritid tillbringar hon förmodligen under ett palmträd eller i bryggändan. Dessutom samlar Annika på all slags trivia.

Timo Tähtinen

CTO & Partner
+358503395559
Linkedin Mail

Timo Tähtinen har över 15 års erfarenhet om utvecklingsprojekt inom finanssektorn och planering och genomförande av IT-projekt i såväl start-ups som i större företag. På sommaren 2021 blev han en del av Foppas team där han utvecklar Foppas egna finansieringsplattform. Plattformen innehåller interna verktyg och webbtjänster som är avsedda för kunder och medier.

Enligt Timo ska man inte ska man inte utveckla produkten i evigheter om man vill nå tillväxt. Satsa på försäljning och marknadsföring i stället! Du kommer att behöva dem när du tar dig ut på marknaden. Lite osäkerhet hör till saken.

På sin fritid tycker Timo om att jogga, gå på gymmet och njuta av populärkultur – och om du rör dig i tropiska vatten kan du stöta på honom under ytan också.

Jouni Vuorinen

CFO & Partner
+358505454848
Linkedin Mail

Jouni Vuorinen, som ansvarar för Foppas ekonomi, har nästan 15 års erfarenhet av olika ekonomiska uppdrag inom olika sektorer. Därtill har han samlat erfarenhet av att sälja varumärkesprodukter i dagligvaruhandeln. Jouni kom med i Foppa på sommaren 2022 efter att ha arbetat för de stora varumärkeshusen Hartwall och Unilever.
 
Jouni brinner för Excel, smart marknadsföring och åtgärder som förbättrar kundens affärsprestationer – ingen under alltså att han vill vara med och hjälpa Foppas kunder att nå framgång.
 
Utanför jobbet har Jouni fullt upp med två små barn och en hund, men vilken som helst racket och boll ger honom energi i vardagen.

Nils Lindhe

Vice President Scandinavia & Partner
+‭46768948484‬
Linkedin Mail

Nils är landschef för Foppas verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Nils har 25 års erfarenhet av marknadsföring, försäljning och digital transformation. Innan han kom till Foppa har arbetade Nils som VD på mediebyrån Scream, som CMO på Tobii AB och som chef för SAS Eurobonus.

Nils är en entusiastisk lagbyggare som vill hjälpa chefer och företagsledningar att se marknadsföring som en investering. På sin fritid tycker Nils om att segla, laga mat och lyssna på the Lex Fridman podcast.

Få ett erbjudande eller mer information
Få ett erbjudande eller mer information
Freeform meddelande