Renomate – 203% fler leads med Foppa

Renomate är en kostnadsfri renoveringstjänst som gör renoveringar enklare, tryggare och mera inspirerande för både privatpersoner och hantverkare.

Ledtiden från kvalificerat lead till intäkt för Renomate har varit den stora utmaningen för företagets tillväxt. Att skala tillväxten kräver ett flexibelt rörelsekapital. Renomate har framgångsrikt löst finansieringen genom att såväl ta in kapital från ägare som att samarbeta med Foppa inom marknadsföring.  

En större marknadsbudget gav 203% fler leads

Under första kvartalet 2023 hade Renomate tillgång till en 6X högre marknadsföringsbudget jämfört med föregående kvartal, allt tack vare Foppa. Att använda budgeten var enkelt. Renomate utnyttjade Foppas virtuella betalkort för att betala för sin marknadsföring på Meta och Google.

 

Resultaten lät inte vänta på sig. Den organiska söktrafiken ökade med 85%, trafiken till sajten med 46% och kvalificerade leads med hela 203%.  

”Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Foppa. Förutom hjälp med att på ett enkelt sätt öka vår marknadsbudget har vi fått värdefulla råd kring hur vi skall optimera vår marknadsföring både på kort och lång sikt”, säger bolagets grundare Anna Wennerstein och Karl Nyström. 

Den kraftigt utökade marknadbudgeten orsakade bara en marginell ökning av utgifterna i kvartalet, tack vare Foppas lösning.

”Vi är glada att kunna hjälpa ett så spännande bolag som Renomate på sin tillväxtresa. Framgångsrik marknadsföring kräver ihållighet och ett fokus på såväl kortsiktiga aktiviteter som långsiktigt varumärkesbyggande. Renomate är ett strålande exempel på detta” säger Nils Lindhe, Sverigechef på Foppa.  

Få ett erbjudande eller mer information
Få ett erbjudande eller mer information
Freeform meddelande