Med Foppa kan dina kunder betala budgeten senare eller månadsvis. Genom våra flexibla betalningsvillkor ökar kundnöjdheten och budgetarna blir större.

Våra produkter

Betala senare

Marknadsföringsbudgeten betalas tillbaka med förlängd betalningstid från 60 till 120 dagar.

Delbetalning

Marknadsföringsbudgeten betalas tillbaka med månatliga avbetalningar på 6 till 12 månader.

Case

Case VIBAe: Marknadsföringsbudgete ökade 5,9x

Det snabbväxande skomärket VIBAe ökade sin marknadsföringsbudget nästan sexfaldigt med hjälp av Foppa med urstark försäljningsökning som effekt.

Bibehållen marknadsbudget trots lågkonjunkturen

Kundens bransch i var i en nedgång och marknadsföringsbudgeten var under press. Med hjälp av Foppa kunde kunden behålla investeringen i marknadsföring på samma nivå som föregående år. Varumärkeskännedomen och preferensen bibehölls och grunden lades för tillväxt i försäljning.

Investeringen i marknadsföring gav prisbelönt reklam

Hemtjänstföretaget Lempi ökade sin marknadsföringsbudget flerfaldigt med hjälp av Foppa. Varumärkeskännedomen ökade markant och reklamen tilldelades utmärkelsen ”Top of the Year” i Finland.

Förbättrad kundnöjdhet

Mediabyrån hade inte möjlighet att erbjuda kunden kreditförsäkring. Alla kampanjer behövde därför betalas i förskott. Med Foppa kan kunden nu förlänga betalningstiden med upp till 120 dagar netto.

Första kampanjen i räcksviddsmedia

Med hjälp av Foppa använde uthyrningsföreget Janneniska för första gången räckviddsmedia som TV och Radio med fördubblat antal förfrågningar som resultat.

Dagsmark: från uppstickare till erkänt varumärke


Innan samarbetet med Foppa hade Dagsmark Petfood begränsade medel för marknadsföring som mestadels användes för taktisk reklam i digitala kanaler. Nu är varumärket ett av de starkaste i sin kategori.

Fördelar för Partners

Öka din försäljning

Flexibla betalningsvillkor ger fler affärer och större budgetar.

Enkel process

Få betalningsvillkor för din kund från vår webbtjänst inom några minuter.

Ingen kreditrisk

Vi betalar fakturan till ditt företag med standardvillkor och bär kreditrisken.

Ansök om flexibla betalningsvillkor för din kund

Du kan ansöka om flexibla betalningsvillkor för din kund i vår webbtjänst, där du kan registrera dig avgiftsfritt genom att klicka på länken nedan.