Asiakkaanamme olet hyvissä käsissä, sillä tiimissämme työskentelevät kokeneet markkinoinnin ja kasvurahoituksen ammattilaiset, jotka uskaltavat ajatella isosti, rohkeasti ja luovasti.

Antti Kaihlanen

CEO & Co-Founder
+358408429226
Linkedin Mail

Foppan perustaja ja toimitusjohtaja Antti Kaihlanen on luonut yli 20-vuotisen uransa markkinoinnin ja kasvurahoituksen parissa. Ennen Foppan perustamista hän on työskennellyt konsulttina mm. rahoitusalusta Invesdorilla sekä strategiajohtajana mediatoimistokonserni Dentsu Aegis Networkilla.

Antin intohimona on kasvu markkinoinnin avulla. Hän perusti Foppan, koska turhautui yritysten kasvutavoitteisiin nähden liian pieniin mediabudjetteihin.

Vapaa-ajalla Anttiin voi törmätä kuntosalilla, futiskentällä tai pyörittämässä exceleitä.

Elina Heinonen

CCO & Co-Founder
+358505950007
Linkedin Mail

Elina Heinonen on markkinoinnin ja median moniosaaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus niin mediatoimistoista kuin mediayhtiöstä Sanomalta sekä myös markkinoijan puolelta. Elina on auttanut satoja yrityksiä löytämään oikeat markkinoinnin keinot kasvun vauhdittamiseen.

Elina liittyi Foppan tiimiin heti yrityksen perustamisen jälkeen vuonna 2020 kaupallisen johtajan roolissa, ja on siitä asti luotsannut Foppan asiakashankintaa ja markkinointia. Elinaa motivoi työssään aito palo auttaa suomalaisyrityksiä menestymään kansainvälisesti paremman markkinoinnin ja brändäyksen avulla.

Elinan voi bongata talvisin hiihtohommissa ja kesäisin saaristossa veneillen tai mökillä rentoutuen.

Foppa,
moderni markkinoinnin
kasvurahoittaja, syntyi
vuonna 2019

Annika Räihä

Head of Clients & Partner
+358503385152
Linkedin Mail

Foppan asiakkuuksista vastaava Annika Räihä on marinoitunut media-alan ja projektien johtamisen ammattilainen, jonka yli 10 vuoden työkokemus on kertynyt mediatoimistoista ja alan yrittäjänä. Hänen roolinsa on suunnitella Foppan asiakkaille juuri oikeanlainen mediamix ja tukea mainonnan toteutuksessa.

Annikaa motivoi tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa ja Foppan suoraviivainen, tulosorientoitunut ote työhön.

Annika pitää matkustamisesta ja hänet löytää vapaa-ajallaan luultavasti palmujen alta tai laiturin nokasta. Kaikenlaisen turhan nippelitiedon keräily saa Annikan myös innostumaan.

Timo Tähtinen

CTO & Partner
+358503395559
Linkedin Mail

Timo Tähtisellä on yli 15 vuoden kokemus rahoitusalan kehitystehtävistä ja vaativien IT-projektien suunnittelusta ja toteutuksesta niin startupeista kuin suuryrityksistä. Hän liittyi Foppan tiimiin kesällä 2021 ja toimii erityisesti Foppan oman rahoitusalustan kehittäjänä. Alustaan kuuluvat sekä sisäiset työkalut että asiakkaille ja medialle tarjottavat verkkopalvelut.

Timo uskoo, että kasvua tavoiteltaessa ei pidä jäädä hiomaan tuotetta loputtoman pitkäksi ajaksi. Kannattaa panostaa rohkeasti myyntiin ja markkinointiin. Pienet epävarmuudet kuuluvat asiaan, eivätkä ne haittaa markkinoille lähdettäessä!

Timoon voit törmätä lenkkipolulla, salilla tai populaarikulttuurin parissa – ja jos liikut trooppisissa vesissä, niin myös pintaa syvemmällä sukeltamassa.

Jouni Vuorinen

CFO & Partner
+358505454848
Linkedin Mail

Foppan taloutta pyörittävällä Jouni Vuorisella on lähes 15 vuoden kokemus erilaisista vaativista finance-tehtävistä eri toimialoilta ja lisäksi menestyksekästä kokemusta brändituotteiden myynnistä PT-kaupassa. Jouni liittyi Foppan tiimiin kesällä 2022 ja sitä edeltävät seitsemän vuotta hän oli töissä isoissa bränditaloissa Hartwallilla ja Unileverillä.
 
Excelin lisäksi Jouni innostuu nokkelasta markkinoinnista ja ylipäätään toimista, joilla asiakkaiden kaupallista suoriutumista saadaan parannettua, joten ei ole yllättävää, jos hän haluaa olla mukana sparraamassa Foppan asiakkaita menestymään.
 
Työn ulkopuolella Jounin pitää kiireisenä kaksi pientä lasta ja koira mutta hänelle mikä tahansa maila+pallo -yhdistelmä antaa mainiosti energiaa arkeen.

Nils Lindhe

Vice President & Partner, Scandinavia
+‭46768948484‬
Linkedin Mail

Foppan Ruotsin, Norjan ja Tanskan maajohtajalla Nilsillä on yli 25 vuoden kokemus C-tason rooleista markkinoinnissa ja digitaalisessa transformaatiossa. Ennen Foppaa hän on toiminut mediatoimisto Screamin toimitusjohtajana, Tobii Ab:n markkinointijohtajana ja Scandinavian Airlinesin Loyalty & Eurobonus -johtajana.

Nils on intohimoinen tiimien rakentaja, jonka intohimona on lisätä yritysjohtojen ja hallitusten ymmärrystä markkinoinnista investointina. Vapaa-ajallaan Nils nauttii purjehduksesta, podcastien kuuntelusta ja avaruuden tutkimuksesta.

Kiinnostuitko?
Pyydä tarjous markkinointibudjetin maksuvaihtoehdoista tai lisätietoja täyttämällä alla oleva lomake
Kerro lyhyesti yrityksestäsi sekä kampanjan tai projektin sisällöstä.