New Business Manager

Tehtävässä

Vastaat potentiaalisten uusien asiakasyritysten screenauksesta ja kontaktoinnista sekä tapaamisten sopimisesta. Osallistut asiakastapaamisiin ja niiden valmisteluun Foppan mediarahoitusasiantuntijan kanssa. Pidät aktiivisella otteellasi yllä kiinnostusta uusasiakashankintaprosessin aikana ja varmistat, että yhä useampi tapaaminen johtaa yhteistyösopimukseen asiakkaan kanssa.

Odotamme

Sinulta näyttöjä ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta menestyksellisestä ja näkemyksellisestä B2B-myyntityöstä sekä asiakashankinnasta. Sinulla on aito palo uusien potentiaalisten asiakkaiden kontaktointiin ja kohtaamiseen. Sinulla on työtä pelkäämätön asenne ja olet aikaansaava. Myyntityön tekniikat ovat hallussasi. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja pystyt kommunikoimaan paitsi suomeksi myös englanniksi. Eduksi on, jos sinulla on ymmärrystä tai kokemusta markkinointiviestinnän palveluiden ja/tai kasvurahoituspalveluiden myynnistä.

Tarjoamme

Avainroolin ja uniikit kehitysmahdollisuudet kasvuyhtiössä, joka luo täysin uudenlaista finanssiteknologiaa mainostajille Suomessa ja kansainvälisesti. Avainroolissa pääset vaikuttamaan yrityksemme tulevaisuuteen ja menestykseen. Palkkamalli rakentuu kiinteästä palkasta ja hyvin kannustavasta, tuloksiin sidotusta bonuksesta. Työsuhde-etuina ovat maailman paras kasvurahoitus-, markkinointi- ja finanssiteknologian ammattilaisista koostuva tiimi sekä dynaaminen ja joustava työkulttuuri. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa, mutta työtehtäviä voit tehdä vapaasti etänä missä haluat.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Elina Heinonen p. 050-595 0007 tai sähköpostitse elina@foppa.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen elina@foppa.fi vaikka heti.