Markkinointi on investointi, joka tutkitusti tuo siihen käytetyt rahat takaisin moninkertaisena, mutta viiveellä. Rahoitusratkaisuidemme avulla voit markkinoida nyt – isommilla budjeteilla – ja jaksottaa kustannukset pidemmälle aikavälille, jolla markkinoinnin tuottokin syntyy.

Rahoitusratkaisumme sopivat kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta – niin vuosibudjetin kuin yksittäisen toimenpiteenkin rahoittamiseen.

Rahoitustuotteet

Foppa RBF


Foppa RBF

Foppa RBF (Revenue-based financing) on tulonjakorahoitusmalli, jossa budjetin takaisinmaksu on sidottu yrityksen liikevaihtoon. Malli soveltuu parhaiten vuosibudjettien rahoittamiseen tilanteissa, joissa markkinoinnin kustannusten halutaan olevan linjassa liikevaihdon kasvun kanssa. Tyypillinen rahoituksen takaisinmaksuaika on 24-36 kuukautta.

Foppa Fixed


Foppa Fixed

Foppa Fixed on rahoitusratkaisumme yrityksille, jotka haluavat markkinoida nyt, mutta maksaa sen tasaerissä kuukausittain. Rahoitusmallilla voi rahoittaa yksittäisen kampanjan tai vuosibudjetin, ja se sopii erinomaisesti myös markkinoinnin suunnittelu- ja tuotantobudjettien rahoittamiseen. Tyypillinen rahoituksen takaisinmaksuaika on 6-12 kuukautta.

Foppa AdCredit


Foppa AdCredit

Foppa AdCredit on rahoitusratkaisu, jonka avulla maksat markkinointitoimenpiteesi yhdessä erässä pidemmällä, jopa 120 päivän maksuajalla. Rahoitusmalli sopii kaiken kokoisille yrityksille minkä tahansa markkinointitoimenpiteen rahoittamiseen.

Hyödyt

Kasvata mediabudjettia
rasittamatta kassaa.

Kiihdytä kasvua. 

Tukea markkinoinnin suunnitteluun
ja ostamiseen. 

Usein kysytyt kysymykset

Pitääkö kohdeyhtiöllä olla osaamista mediastrategiasta tai -suunnittelusta? 

Ei tarvitse. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen mediavalikon kasvusi tueksi. Asiantuntijoidemme tuki mediasuunnitteluun ja -ostamiseen on käytössäsi ilman lisäveloitusta koko sopimuksen kestoajan. 

Kiinnostuitko?
Pyydä tarjous markkinointibudjetin rahoituksesta tai lisätietoja täyttämällä alla oleva lomake