Mainosta nyt,
maksa kun kasvat

Näemme markkinoinnin sijoituksena ja rahoitamme kasvuyrityksiä uudella tavalla. Moninkertaistamme yrityksesi markkinointibudjetin, jota maksat takaisin liikevaihtosi kasvun mukaan.

Hyödyt kasvuyrityksille 

Kasvata mediabujettia
rasittamatta kassaa.

Feature 2

Ei vakuuksia tai
omistusosuuksien pienentymistä. 

Feature 3

Asiantuntevaa tukea
mediasuunnitteluun ja -ostamiseen. 

Case: Dagsmark Petfood Oy

”Lähdimme Foppan kanssa vuoden 2019 alussa tekemään yhteistyötä räväkällä, kilpailijaa haastavalla sekä hieman mielipiteitä jakavalla mainonnalla, jonka avulla saimme viestimme läpi medioissa sekä tuotua puheenaiheita julkiseen keskusteluun.” 

Laura Strömberg  
Toimitusjohtaja, Dagsmark Petfood Oy 

Markkinoinnin kasvurahoittaja

Kun haluat tehdä tulosta, Foppan kokeneet asiantuntijat ovat tukenasi. Moninkertaistamme markkinointibudjettisi ja siivitämme yrityksesi kasvuun markkinoiden reiluimmalla tavalla: mainosta nyt, maksa kun kasvat. 

Blogi

Kuinka briiffata mainostoimisto

Tässä simppelit mainostoimiston briiffausohjeet mainostajalle, joille briiffaus ei ehkä ole tuttu juttu. Mitä hyvä briiffi pitää sisällään? Miksi briiffin tekoon kannattaa käyttää aikaa ja…

Lue lisää

Mediatermien muistilista

Mediatermistö on melkein kuin oma kielensä. Kun otat sekalaiset lyhenteet haltuun, ymmärrät paremmin mistä mediat ja mediatoimistot puhuvat sekä osaat vertailla paremmin eri medioiden…

Lue lisää

Kiinnostuitko?
Ota tiimiimme rohkeasti yhteyttä tällä lomakkeella, niin jutellaan lisää.