Caset

Foppa tarjoaa yrityksille joustavan ja riskittömän mahdollisuuden kasvaa täyteen potentiaaliinsa. Oletko sinä seuraava menestystarina? 

CASE: Janneniska

Radiokampanja kasvatti Janneniskan verkkosivujen kävijämääriä jopa 20 % ja tuplasi yhteydenotot.

Uudessa strategiassamme luotamme tunnettuuden kautta tulevaan kasvuun, jota toteutamme pitkäjänteisesti radion avulla. Foppan kanssa on ollut todella helppo toimia, sillä he ymmärsivät heti mitä hankkeellamme tavoittelimme.

Sari Taussi
Asiakkuus- ja markkinointipäällikkö, Janneniska Oy

CASE: Dagsmark Petfood Oy 

Vuosi 2019 oli lemmikkien kuivaruokaa valmistavalle Dagsmarkille poikkeuksellinen. Yhtiö taittoi kipurajansa tunnettuuden osalta ja kasvatti liikevaihtoa 2,9 miljoonasta eurosta 4,6 miljoonaan. Miten tässä onnistuttiin? 

Foppa ymmärsi liiketoimintaamme sekä tuotteidemme omaleimaisuuden, ja he tarjosivat juuri niihin sopivia mediapaketteja. Oli kyseessä sitten printti tai videomainos, he kertovat juurta jaksaen, miksi jokin asia kannattaa tehdä tietyllä tavalla.

Laura Strömberg
Toimitusjohtaja, Dagsmark Petfood Oy 

CASE: Tam-Silk Oy

Kun Tam-Silk Oy käynnisti yhteistyön  Foppan kanssa, sen liikevaihto oli noin 2,7 miljoonaa euroa. Nyt aiemmat tavoitteet on lunastettu ja vauhti lähentelee jo 6 miljoonaa euroa.

Foppa on vauhdittanut liikevaihtoamme merkittävästi. Jos kasvu olisi tehty vain kassavirran perusteella, olisimme joutuneet tekemään merkittäviä rahoituskierroksia. Tämä yhteistyö on ollut Tam-Silkille erittäin arvokasta.

Juha Haapasaari
Toimitusjohtaja, Tam-Silk Oy

CASE: Evoke Oy

Elintarvikeyritys panostaa tulevaisuuteen joustavan rahoitusmallin avulla: “Foppan avulla meillä on ollut mahdollisuus investoida huomattavasti enemmän markkinointiin kuin tavallisesti”

Päädyimme yhteistyöhön Foppan uudenlaisen rahoitusmallin takia, joka jaksottaa markkinointi-investoinnit pitkin vuotta. Nyt meidän ei tarvitse maksaa kerralla esimerkiksi sadantuhannen euron tv-mainoskampanjaa – eikä se olisi ennen ollut edes mahdollista.

Mikko Lähdetie
Toimitusjohtaja, Evoke Oy